Ark. 8-16

Kirjanpito, palkanlaskenta, ALV-ilmoitukset..

Yrityksesi taloushallinto tasapainossa

Oma kirjanpitäjä yrityksellesi

Yhden hengen tilitoimisto on kenties liian pieni sinulle, mutta haluat silti henkilökohtaista palvelua ja ihmisen, joka tuntee yrityksesi ja toimintasi? TiliPenningillä yrityksellesi nimitetään oma kirjanpitäjä.

Oma kirjanpitäjäsi tuntee ja tietää yrityksesi, neuvoo ja ohjaa proaktiivisesti taloushallintoosi liittyvissä asioissa. Kahdella paikkakunnalla toimiva tilitoimistomme sopii erinomaisesti kasvavan yritysten tarpeisiin, sillä saat katon alta monipuolisesti apua erilaisissa asioissa, mm. palkkahallintoon, verotukseen ja tilinpäätöksiin liittyen.

Oma kirjanpitäjä sopii yrityksellesi erityisen hyvin, mikäli:

  •  Arvostat henkilökohtaista palvelua
  • Haluat monipuolisen osaamisen yrityksesi taloushallinnon ulkoistamiseen, joihin et halua/ehdi itse perehtyä
  • Kaipaat vinkkejä ja neuvoja taloushallintosi suunnitteluun, kuten uuden kaluston merkitsemiseen kirjanpidossa tai tilikauden tuloksen järkevään suunnitteluun
  • Haluat mahdollisuuden valita tuntihinnoittelun ja kiinteän kuukausihinnan vaihtoehdoista, jolloin taloushallinnon kokonaisratkaisu suunnitellaan mukautumaan liiketoimintasi kasvuun sekä muihin muutoksiin

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

On hyvä, että tilitoimistokumppanina on taho, jonka asiantuntemukseen voi luottaa, joka ymmärtää yrittäjän arkea ja toteuttaa pienimmätkin pyynnöt silloin kun niitä tarvitaan. Palveluahan saa joka paikasta, mutta merkitystä on sillä millaista lisäarvo se yritykselle tuottaa.

Painotuote Roulamo Oy

Mainostoimistoyrittäjälle TiliPenninki on ollut tuki ja turva verotukseen liittyvissä kysymyksissä sekä apuna sähköisen taloushallinnon käyttöönotossa ja käytössä. Säästän sen takia aikaa ja hermojani taloushallintoon liittyvissä asioissa!

Minna Lindberg, Invisual

Aloittavan yrittäjän palvelut

Yrityksen perustamiseen liittyy monta kysymystä, kuten: yritysmuodon valitseminen, verotukseen liittyvät kysymykset kuten oma-aloitteisten verojen ilmoittaminen ja maksaminen.

Sekä totta kai itse yrityksen perustamisilmoituksen tekeminen. Mikäli haluat keskittyä omaan ydinosaamiseen ja kaipaat apua yritystoiminnan starttaamisessa, TiliPenninki auttaa sinua.

Teemme kanssasi yrityksen perustamisilmoituksen, autamme verottajalle tehtävien ilmoitusten ja valintojen kanssa sekä neuvomme ja ohjaamme, miten voit säästää omaa aikaasi ulkoistamalla kirjanpidon ja taloushallinnon toimenpiteet ammattilaiselle.

TiliPenninki on sertifioitu sähköisen taloushallinnon ammattilainen

Ydinosaamisalueisiimme kuuluvat mm.:

5

Kirjanpito ja tilinpäätös

5

ALV-laskenta ja ilmoitukset

5

Reskontran hoito

5

Myyntilaskutus

5

Taloushallinnon konsultointi

5

Raportointi ja seuranta

5

Verotus, veroilmoitukset

5

Veroneuvonta, konsultointi

5

Aloittavan yrittäjän neuvonta, yrityksen perustamiset

5

Palkkahallinto, palkanlaskenta

5

Matka- ja kululaskujen käsittely

5

Rakentamisilmoitukset

5

Asiakirjahallinto, pöytäkirjat