Ark. 8-16

Testaa rahoitusmahdollisuutesi Granted AI -analyysin avulla

Kirjoittaja: Tarja Hiitiö

Olemme mukana Granted AI Advanced -pilotointiprojektissa, joka avaa uuden ulottuvuuden taloushallintoon! Projekti on tuomassa uuden ulottuvuuden TiliPenningin palveluihin, ja se on aktiivisessa pilotointivaiheessa aina kesäkuun loppuun saakka. 

Mikä on Granted AI?

Granted AI Advanced on innovatiivinen tietokanta, ja se tarjoaa ajantasaista tietoa tuista, lainoista ja takauksista. Lisäksi se tarjoaa monipuolisen kokonaiskuvan yrityksen rahoituksellisesta performanssista.

Järjestelmä kerää kaiken tarvittavan tiedon yhteen paikkaan ja mahdollistaa laadukkaan rahoitusneuvonnan yrityskehittäjille, taloushallinnon ammattilaisille ja muille rahoitusalan asiantuntijoille. 

Granted AI Advanced -järjestelmässä yhdistyvät talousanalyysidata ja asiakkaasta saatavilla oleva julkinen tieto. Järjestelmästä on helppo seurata yrityksen aiemmin hyödyntämiä rahoitusinsrumentteja ja liiketoimintasuunnitelmaa, mikä kertoo, millaista kasvua yritys tavoittelee tulevaisuudessa.

Granted AI kokoaa rahoitusinstrumentit yhdelle alustalle ja tuottaa profiloinnin perusteella analyysin yrityksen rahoitusmahdollisuuksista. Sen avulla taloustietäjämme voivat tunnistaa ja auttaa yrityksiä löytämään sopivia julkisen rahoituksen tukimuotoja liiketoimintannan kehittämiseen, kasvattamiseen ja investointeihin entistä tehokkaammin.

Miten tehdä rahoitusanalyysi Granted AI:n avulla?

Pilotin aikana TiliPenningille on luotu oma palvelubotti, joka tarjoaa yrityksille mahdollisuuden selvittää rahoitusmahdollisuutensa itsenäisesti verkossa – joustavasti ja ajasta riippumatta!

Analyysi näyttää pisteytettyinä yrityksesi mahdollisuudet eri rahoituksiin ja pääset tutustumaan parhaiten profiiliisi sopiviin rahoitusinstrumentteihin. Saat analyysin käyttöösi vastaamalla noin 20 kysymykseen sivuillamme olevan botin avulla.

Kysymyksiin on hyvä vastata rohkeasti oman näkemyksen pohjalta, vaikka yksittäinen kysymys olisi haastava tai tietoa ei ole saatavillasi.

Kyselyn täytön jälkeen saat analyysin sähköpostiisi ja sen jälkeen voit keskustella mahdollisuuksista Taloustietäjäsi kanssa!

Testaa Granted AI Advanced -analyysia täällä!